divendres, 18 d’octubre del 2013

ACORD ENTRE EL F.C.BARCELONA I PROJECTE HOME

La Fundació F.C.Barcelona ha signat aquesta passada setmana a Montgat un acord de col·laboració amb Projecte Home, ONG amb seu a Montgat dedicada al tractament i la prevenció de les drogodependències. En la signatura hi van participar Ramon Pont i Antoni Tombas, membres de la Fundació F.C. Barcelona, Luis del Olmo, periodista i un dels fundadors de Projecte Home i Oriol Esculies, director de Projecte Home a Catalunya.
L’acord aposta per l’esport com a eina per lluitar contra les adiccionsentre els joves. Es tracta d’un conveni que fomentarà la pràctica esportiva entre els usuaris del centre d’atenció i tractament per a adolescents i joves d’entre 13 i 23 anys amb un consum problemàtic d’alcohol, altres drogues i noves tecnologies. La Fundació F.C. Barcelona ha donat una quantitat econòmica que ha permès a Projecte Home poder contractar a un professor d’educació física. A més a més, l’Institut Thalassa de Montgat els ha cedit les seves instal·lacions per la pràctica de l’esport.
‘Futbolnet’ és un projecte de reeducació a través de l’esport que ja s’ha començat a posar en pràctica entre nois i noies de 13 a 18 anys usuaris de Projecte Home. L’esport complementa molt bé el tractament de teràpia merament convencional.  Oriol Esculies, director de Projecte Home a Catalunya, ha explicat que “la omnipresència i prestigi que té el Barça és un bona motivació perquè el nois hi vulguin particitpar”. Cada setmana un grup de joves dirigits per un mestre d’educació física juguen a futbol sala a les instal·lacions de IES Thalassa de Montgat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada