dimecres, 2 d’octubre del 2013

LES REACCIONS DEL DIA DESPRÉS
L’endemà del reportatge com si fós un partit del Barça no es parlava d’altre cosales suposades irregularitats que hauria comès el consistori.
Preguntant què en pensen els veïns hem fet un recull d’algunes declaracions:
“El que no entenem els montgatins és que gent que està amb un càrrec al servei del poble, i que la única missió que té és defensar els interessos del poble, estiguin fent operacions que només consten per recaudar. En una empres qualsevol aquesta gent estaria al carrer. L’únic que ens queda als montgatins és fer una crida perquè aquesta gent no torni a ser escollida”, Àngel .L.
“Jo després de veure el reportatge i confirmar les meves sospites sobre la legalitat dels radars penso que com a veïna de Montgat no em representa aquest Ajuntament. I, per tant, crec que més d’un podria començar a dimitir”, Marta.F.
“Penso que els radars no estan malament si es posen per evitar accidents. Però és que aquest no és el cas. El cas és que només es posen per recaptar diners i per aconseguir una fita amb aquesta empresa. I penso que aquí el que s’hauria de fer és un boicot real de que la gent no es passés ni un semàfor en vermell i ni un sol quilòmetre més del permès, i així no poguéssin posar multes i l’empresa recaptaròria no tindria ni un cèntim”, Neus.N.
Per part del consistori ens han adreçat al departament de comunicació per recollir les seves impressions però a dia d’avui  no ens hem pogut posar en contacte amb ells. No s’ha emès cap comunicat i tampoc s’ ha fet cap declaració en cap mitjà al respecte.

Per Esther Martínez
El TOT Badalona
Montgat-Tiana
Del 27 al 4d'octubre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada