divendres, 4 d’octubre del 2013

MALAMAR-WAKE PARK OBLIGAT A SILENCIAR LA MÚSICA

El primer estiu del funcionament de Malamar-Wakepark, el complex lúdico-esportiu amb restaurant situat a Montgat ha estat molt conflictiu pel veïnat. Des d’aquest passat divendres Malamar no pot posar música. Després de les negociacions de l’Ajuntament amb els veïns per tal de conciliar l’activitat amb la tranquilitat dels veïns no s’ha pogut arribar a l’objectiu.
El dia 30 de juliol es van reunir amb veïns afectats de l’edifici de just al davant de les instal·lacions, amb Rosa Funtané, alcaldessa en funcions, i l’enginyer municipal, representants de l’Ajuntament, iamb Norberto Larriba, un dels socis de l’empresa Malamar-Wakepark i Jordi Moreu, tècnic d’una empresa contractada per Malamar que és especialista en estudis de sonometría. En la reunió totes les parts van mostrar interès per solucionar aquest problema i es van establir una sèrie de mesures per tal de controlar el soroll. Les mesures obligaven a l’empresa a adequar l’acústica del local perquè la música no molestés al veïnat. Una altre de les mesures restrictiva va ser la limitació horaria de la música.
Després d’aquesta i altres negociacions l’Ajuntament ha hagut d’adoptar aquestes mesures cautelars fins que no es resolguin les incidències detectades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada